Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Запоріжжі 16-річна дівчина випадково вистрілила із рушниці в подругу

В Оріховському районі Запорізької області ввечері 21 серпня 16-річна дівчина випадково вистрілила в обличчя своїй 17-річній подрузі. Про це повідомили Гал-інфо у прес-службі Нацполіції.

21 серпня о 23:50 до Оріхівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що до лікарні доставлена дівчина 2002 року народження з вогнепальним пораненням обличчя.

На місце подій негайно виїхала слідчо-оперативна група Оріхівського відділення поліції.

Співробітники поліції встановили обставин події того вечора. Чотири подруги віком від 15 до 17 років зібрались в одному з будинків в селищі міського типу Комишуваха, в той час, коли батьків не було вдома. Дочка господаря будинку, дівчина 2003 року народження взяла рушницю батька та під час необережного поводження зі зброєю, стався випадковий постріл. Потерпіла 2002 року народження отримала травму обличчя.

Рушницю вилучено. Співробітники поліції проводять перевірку щодо легальності та умов зберігання зброї.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 128  Кримінального кодексу України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ст. 166  (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. 

Найсуворіше покарання за цими статтями передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Рівненщині втопився пластун зі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ