Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На засіданні Уряду обговорювали питання порядку на кордоні

"Сьогодні на засіданні Уряду говорили про роботу митниці, і я підняв питання щодо створення належних умов для людей, які перетинають кордон", - Володимр Гройсман.

"Мова йде про чистоту і порядок на територіях, прилеглих до пунктів пропуску. Про наявність туалетів. Про те, щоб люди, які очікують перетину кордону, могли б скористатись при необхідності медичними послугами. Про контроль над дотриманням черг - а вони виникають не тільки на нашому кордоні. Щоб "обраних" не проводили по зустрічній смузі, у той час коли інші мають стояти і чекати. Про людське ставлення до тих, хто проходить прикордонний і митний контроль. Щоб їх не ганяли спочатку до одного віконця, а потім до іншого, примушуючи вклонятись то перед митником, то перед прикордонником. Прикордонник має підійти до автомобіля, взяти документи, виконати усі необхідні дії, а потім принести і повернути. Служби мають обмінюватись інформацією самостійно, а не примушувати людей двічі проходити перевірку.

До нового року в усіх цих питаннях має бути наведений лад. Відповідні доручення отримали ДФС, прикордонники та голови місцевих адміністрацій", - повідомив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ