Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

На жінку у поїзді впала верхня полиця з пасажиром

У поїзді сполученням Київ – Рахів на жінку впала верхня полиця, на якій відпочивала інша пасажирка.

Про це повідомила донька постраждалої Світлана Полякова у Facebook, передає УНН.

"22.12.2018 р. в поїзді 357К Київ-Пас. — Рахів стався нещасний випадок з моєю мамою Поляковою Надією Василівною 1960 року народження, якій вночі, коли вона відпочивала, впала друга полка в вагоні з жінкою, яка теж відпочивала", – повідомила жінка.

За її словами, постраждалу доставили в Тернопільську обласну лікарню.

"Зробили МРТ, та попередньо прооперували (роздроблені пах та таз на шматки)", – йдеться в повідомленні Світлани.

У коментарях до цього повідомлення директор департаменту з організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень "Укрзалізниці" Олександр Красноштан повідомив, що після інциденту полиця була комісійно перевірена.

"Вона (полиця – ред.) була і залишається у справному стані. Така подія могла статися через необережність пасажира, що перебував на полиці (такі випадки дуже рідко, але трапляються). Встановлено, що зі свого боку поїздна бригада діяла вірно, всі документи оформила правильно", – повідомив Красноштан.

На це донька постраждалої жінки відповіла йому, що пасажирка зверху "спала вже як дві години".

Згодом Світлана Полякова повідомила, що в акті, підписаному начальником поїзда та провідником, зазначається, що на жінку впала тільки пасажирка.

Нагадаємо, пасажирський потяг, який прямував із Рахова до Києва, затримався в дорозі через аварію: одна з машин колійної спецтехніки вийшла з ладу. Через це залізничники не змогли вчасно відкрити перегон для руху поїздів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ