Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Житомирщині поліція викрила цех з фальсифікатом горілки

1 березня поліція ліквідувала на території Житомирщини мережу виготовлення та реалізації підакцизних товарів. З обігу вилучено 350 літрів спирту, півтонни горілки та майже півтисячі пачок цигарок, - відділ комунікації поліції в Житомирській області.

Нелегальний цех було обладнано в одному з приватних будинків обласного центру, де відбувалось не лише розфасовування горілки під виглядом продукції відомої торгівельної марки, а й її продаж значними партіями.

Водночас у ході досудового розслідування обставин правопорушення встановлено та задокументовано близько 15 місць продажу фальсифікату горілки на території області.

Загалом 1 березня поліцейські одночасно провели 13 обшуків, у ході яких вилучили  350 літрів спирту, 530 літрів горілки, 400 пачок цигарок та автомобіль «Renault Kangoo».

Досудове розслідування проводиться за ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

За  правопорушення зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ