Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Житомирщині запрацював «Дружній простір» для осіб, що постраждали через війну

Фото - Мінкультури
Фото - Мінкультури
Фото - Мінкультури
Фото - Мінкультури
1/2
«Дружній простір» для людей, що постраждали внаслідок бойових дій відкрили на базі Житомирського профліцею Житомирської облради.

Про це повідомляють в Міністерстві освіти. 

Тут створені ігрові зони для дошкільнят. Діти старшого віку можуть спробувати себе у вебмоделюванні, конструюванні та робототехніці, у ролях кондитера, вебдизайнера тощо.

Також локація призначена для людей «елегантного віку», де вони можуть навчатися цифрових компетентностей: записатися до лікаря, користуватися додатками «Дія» та «Е-Health».

Житомирський професійний ліцей є найбільшим опорним закладом для надання допомоги внутрішньо переміщеним особам. За час воєнного стану у закладі отримали допомогу 5,5 тис. внутрішньо переміщених осіб, зокрема діти та люди похилого віку.

Проєкт «Дружній простір» реалізується ГО «Фонд «Професійний розвиток Харкова» у межах проєкту «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб/EU4Skills», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини спільно з Житомирською обласною військовою адміністрацією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ