Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На зупинці біля готелю "Львів" розширюють посадкову платформу

Попередню зупинку громадського транспорту перенесено на 50 меетрів: за перехрестя пр. Чорновола – вул. Вагова.
Фото: пресслужба ЛМР

Як повідомляє Львівська міськрада, роботи з облаштування розширеної посадкової платформи планують закінчити до 20 листопада.

Висота посадкового майданчика буде на одному рівні з підлогою низькопідголового транспорту. 

«Ширина посадкового майданчика біля готелю «Львів» була недостатньою для такої великої кількості людей, які тут сідають у громадський транспорт та виходять з нього.  Також тут дуже інтенсивний рух пішоходів. До прикладу, лише через перехід на початку вул. Городоцької за годину проходить до 3 тисяч пішоходів. Це в кілька разів більше, ніж кількість авто, які проїжджають через це перехрестя»,  розповів в.о.начальника управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.

Також він зазначив, що до норми приведуть ширину місць для посадки / висадки біля готелю, щоб авто зупинялися паралельно до тротуару, а не під кутом, аби уникнути випадків, коли водій блокує частину смуги для руху громадського транспорту. 

Як додав начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації  Віктор Дубиняк, павільйон на цій зупинці громадського транспорту планують встановити вже наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ