Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

НАБУ оголосило в розшук ексголову правління ПриватБанку Олександра Дубілета

Національне антикорупційне бюро України оголосило в розшук колишнього голову правління ПриватБанку Олександра Дубілета, якого підозрюють у причетності до розтрати 8,2 млрд грн банку перед його націоналізацією наприкінці 2016 року.
Фото - УНІАН

Про це інформує УНН з посиланням на речницю САП Ольгу Постолюк.

Нагадаємо, що у лютому Генеральна прокуратура оголосила про підозру у розтраті 136 млн грн трьом колишнім високопосадовцям «ПриватБанку»: колишньому голові правління Олександру Дубілету, його заступнику Володимирові Яценкові та керівнику департаменту міжбанківських операцій Олені Бичихіній.

Приблизно в той сам час у Києві у рамках цієї справі посадили літак з Яценком, який намагався вилетіти до Австрії. Його відпустили під заставу понад 52 млн гривень.

Згодом у березні НАБУ оголосило Дубілету ще одну підозру - у причетності до розтрати 8,2 млрд гривень. За даними слідства, він напередодні самої націоналізації нібито розпорядився вивести гроші на рахунки пов'язаної з банком юридичної особи. На майно Дубілета та інших фігурантів накладено арешт.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, Вищий антикорупційний суд (ВАКС) прийняв рішення застосувати до колишньої заступниці голови правління ПриватБанку Людмили Шмальченко запобіжний захід у вигляді застави у розмірі понад 50 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ