Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

НАБУ влаштували маски-шоу на новояворівській ТЕЦ

Сьогодні, близько 12 години дня автоматники без попереджень увірвались на стратегічно важливе підприємство на Львівщині. Як виявилося пізніше, це були представники НАБУ. Про це повідомив директор ТОВ «Енергія-Новояворівськ» Андрій Гнатуш.

«Після моїх публічних виступів і заяв сьогодні в нас обшуки НАБУ», - на своїй сторінці у фейсбуці написав він.

Як вдалося з’ясувати, фактично одночасно два чорних мікроавтобуси прибули до офісу ТОВ «Енергія-Новояворівськ» та на виробничі потужності самої ТЕЦ, тим самим загрожуючи її роботі. Представники НАБУ були без опізнавальних ознак, в масках і зі зброєю.

На даний момент НАБУ ще перебувають на об’єктах.

Нагадаємо, 10 вересня НАБУ повідомили, що справу, яку вони відкрили по новояворівській та новороздолівським ТЕЦ, завершено. Того ж дня прокурори САП визнали докази, зібрані детективами НАБУ під час досудового розслідування, достатніми для завершення цього розслідування.

Проте далі справа не рухалася, а вчора, 3 жовтня з’явилися матеріали, в яких йшлося про те, що два міста можуть опинитися без опалення взимку через те, що новий керуючий, призначений АРМА, не виходить на зв'язок. Подробиці цього в прямому ефірі телеканалу «Перший західний» вчора ввечорі і повідомив Андрій Гнатуш.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ