Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Начальника ГУ НП Дніпропетровщини Віталія Глуховерю звільнено

Начальника Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області Віталія Глуховерю звільнено із займаної посади. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі МВС України.

Виконуючим обов’язки керівника поліції Дніпропетровщини призначено Артема Васицького. Він обіймає посаду заступника начальника Головного управління – начальника кримінальної поліції. На цій посаді 42-річний полковник поліції несе службу з 2017 року. До цього проходив службу у підрозділах карного розшуку на прифронтовій Донеччині. Має 23 роки досвіду оперативної роботи.

Нагадаємо, 12 вересня 2018 року патрульні поліцейські зупинили автомобіль марки Range Rover, водій якого порушив правила дорожнього руху. За кермом автомобіля був водій керівника поліції Дніпропетровської області. "Під час спілкування з патрульними водій, ймовірно, телефонував керівнику. Після дзвінка на місце інциденту прибули співробітники спецпідрозділу КОРД і затримали патрульних поліцейських", – повідомили в ДБР. За даним фактом щодо глави поліції Дніпропетровщини відкрили провадження за перевищення владних повноважень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ