Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Начальника управління транспорту Львова обіцяють покатати у смітнику

Начальника управління транспорту та зв'язку Львівської міської ради Віктора Щира обіцяють посадити у смітник і покатати по Винниках, якщо він не налагодить транспортне сполучення між Винниками і Львовом. Про це учора, 21 квітня, під час засідання сесії Львівської міської ради заявив депутат Григорій Козловський.

Депутат заявив, що тричі безрезультатно звертався до Віктор Щира з вимогою налагодити ситуацію із графіком руху маршруток у Винниках.

Він розповів, що досліджуючи цю тему, він навіть найняв людей, які впродовж місяця відслідковували графік руху маршруток у Винниках і виявили, що автобуси їздять не за графіком.

Григорій Козловський звернувся до Щира з вимогою вплинути на перевізників та навести лад у цьому питанні. Він пригрозив, що якщо цього не буде зроблено, то Щира покатають по Винниках у смітнику.

«Повторюю востаннє,  якщо ви не виправите ситуацію і не забезпечите частину маршруту №36 і спільну частину маршруту з Кривчицями, то обіцяю, що приведу громадську організацію, поставлю смітник, вас туди посадять і покатають по Винниках», – сказав Григорій Козловський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ