Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Начальника управління тилу Нацгвардії затримали на хабарі у 230 тис грн

Генеральною прокуратурою затримано за хабар начальника управління тилу Національної гвардії України. Про це на Фейсбуці написав старший помічник генпрокурора з особливих доручень Валерій Карпунцов.

«Слідчим відділом Центрального регіону Головної військової прокуратури України спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України задокументовано факт отримання неправомірної вигоди (хабар) в розмірі 230 тис.грн. начальником управління тилу Національної гвардії України та його співучасників (посередника та керівника фірми).

Сума була отримана за сприяння у перемозі однієї з фірм у конкурсних торгах на постачання продуктів харчування (м’ясних консервів) для потреб Національної гвардії України.

19 січня 2015 року начальнику управління тилу Нацгвардії і його співучасникам було повідомлено на підставі ч. 1 ст. 217 КПК України про підозру у вчинені злочинів передбачених ч. 3 ст. 368 та ч. 3 ст. 369 КК України. Вищезазначені особи затриманні в порядку ст. 208 КПК України», - написав Валерій Карпунцов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ