Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Начальнику Шевченківського райвідділу поліції завдали тілесних ушкоджень

Як розповів в.о. голови Шевченківської районної адміністрації Львова Михайло Космина, сьогодні, 5 серпня, на вул Варшавській – Сосновій працівники комунальних служб району у супроводі поліції встановили знак про обмеження заїзду вантажних автомобілів, який вчора незаконно демонтували невідомі особи. Під час встановлення знаку виникла сутичка, у якій постраждав начальник районного відділу поліції Шевченківського району. Юриста компанії забудовника, який завдав тілесні ушкодження начальнику райвідділу поліції, затримали і доправили у райвідділ поліції. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Коли комунальні служби району сьогодні приступили до встановлення знаку, особи в камуфляжі, які захищають інтереси забудовника, чинили опір, вимагаючи приїзду юриста забудовника. Коли прибув юрист забудовника, він поводився некоректно, двічі патрульні робили йому зауваження. Юрист закликав людей в камуфляжі до непокори і перешкоджання встановлення знаку. Виникла сутичка, під час якої юрист забудовника наніс тілесні ушкодження начальнику райвідділу поліції Шевченківського району. Його затримали і доправили у райвідділ. Начальник райвідділу поліції поїхав знімати побої.

Знак комунальні служби поставили. Ми також скерували листа на начальника поліції з проханням забезпечити збереження цього знаку.

Відомо, що у райвідділі юристу забудовника стало погано і його забрала швидка», - розповів Михайло Космина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ