Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Надходження власних доходів обласних закладів перевищили 247 млн грн

За 9 місяців цього року бюджетні установи, заклади та організації, які фінансуються з обласного бюджету, отримали власних доходів на суму 247 млн гривень.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року їх надходження  збільшилися в 1,5 раза або на 84 млн гривень. Про це розповів профільний заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко.

«Зокрема, вдвічі зросли власні доходи бюджетних установ культури – з 11 млн грн до 23 млн грн,  закладів та організацій фізичної культури та спорту – з 7 млн грн до 14 млн гривень. Доходи медичних закладів, які становлять половину всіх надходжень, збільшилися на 68% – з 73 млн грн до 123 млн гривень.

Не дивлячись на те, що карантин і  заходи із запобігання поширенню коронавірусу вплинули на діяльність установ і господарських організацій та на отримання ними власних доходів, у порівнянні з аналогічним минулорічним періодом ріст надходжень спостерігається в бюджетних установах, закладах та організаціях всіх галузей гуманітарної сфери, окрім організацій у галузі засобів масової інформації, де доходи зменшилися на 36%  або майже на 1 млн гривень», - пояснив Іван Собко.

Упродовж січня-вересня поточного року заклади та організації з отриманих коштів на забезпечення своєї діяльності (оплату праці з нарахуваннями, енергоносіїв

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ