Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області (з 08.00 год. 26.01.07 року до 08.00 год. 27.01.07 року) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 38 виїздів. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
26 січня у м. Хирів на вул. Добромильська, 36 Старосамбірського району під час очистки криниці було виявлено предмет, ззовні схожий на авіаційну бомбу. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку від 26.01.07 року начальнику 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
Протягом доби зареєстровано три пожежі, на яких врятовано одну будівлю. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 25,3 тис. грн, з них прямі – 5,3 тис. грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 105 тис. грн.
26 січня о 08 год. 27 хв. надійшло повідомлення про пожежу у м. Львові на вул. Хоткевича, 6 в ліфтовій шахті на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено сміття в ліфтовій шахті на площі 2 м кв. Збитки: прямі – не завдано, побічні – 7500 грн. Врятовано: майно на суму 5000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невідомої особи. Пожежа ліквідована о 08 год. 44 хв.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 27 травмованим туристам-лижникам та знайдено 1 туриста.
26 січня особовим складом взводу (3 чол. та 1 од. техніки) була надана необхідна допомога двом травмованим туристам лижникам на лижних трасах гори Високий Верх та гори Тростян.
26 січня о 13 год. 07 хв. особовим складом СДПЧ-8 м. Львова надавалась допомога Марії Д., по відкриванню дверей квартири на 4-му поверсі, в якій знаходилась двохрічна дитина.
Протягом доби 26 січня підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області здійснено 1 виїзди на горіння сміття на відкритій території (м. Львів вул. Гнатюка, 3).
Протягом доби на території області зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 9 осіб травмовано.
З початку року на території Львівської області виникла одна надзвичайна ситуація об’єктового рівня, техногенного характеру. З початку року виникло 19 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 12 осіб загинуло та 13 травмовано, з них двоє дітей. З початку року виявлено 9 боєприпасів та 31 патрон в 5 місцях (з них знешкоджено 8 боєприпасів та 31 патрон), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. З початку року на території області виникло 124 пожежі, на яких виявлено 14 загиблих осіб та 7 осіб травмовано. На пожежах врятовано 22 особи, з них двоє дітей. З початку року на території області виникло 142 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 40 осіб загинуло та 171 травмовано. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ