Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Протягом доби підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 6 виїздів оперативних груп та 13 виїздів підрозділів, -- повідомляє прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
 Протягом доби зареєстровано 2 пожежі. Орієнтовний розмір збитків від пожеж  становить 109 тис. грн., з них прямі -- 45 тис. грн. Підрозділами ГУ МНС України в Львівській області за добу на пожежах врятовано 1 будівлю та матеріальних цінностей на суму 90 тис. грн.
20 січня о 09 год. 24 хв. надійшло повідомлення про пожежу в с. Конопниця Пустомитівського району в цегляній господарській будівлі. Вогнем знищено дах на площі 80 м2 та речі домашнього вжитку на площі 50 м2. Збитки – 5 000 грн. Врятовано одну будівлю та майно на суму 40 000 грн. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі на вводі. Пожежу ліквідовано о 10 год. 19 хв.
20 січня о 08 год. 21 хв. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Сковороди, 18 в квартирі. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 15 м2 та пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 15 м2. Збитки – 40 000 грн.. Врятовано майна на суму 50 000 грн. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів. Пожежу ліквідовано 08 год. 33 хв.
20 січня особовим складом взводу (3 чол. та 1 од. техніки) була надана необхідна допомога шести  травмованим туристам-лижникам на лижних трасах Тростяну та Високого Верху.
З початку року на території області виникло 103 пожежі, на яких виявлено 15 загиблих осіб та травмовано 3 особи. На пожежах врятовано 38 осіб, з них 2 дітей.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 159 травмованим туристам-лижникам, проведено пошуково-рятувальні роботи 4 загублених туристів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ