Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Протягом доби підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 47 виїздів підрозділів, -- інформує прес-центр ГУ МНС України в Львівській області.

Протягом доби зареєстровано 3 пожежі. Орієнтовні збитки від пожеж складають 44.5 тис. грн., з них прямі – 1 тис. грн. Врятовано: дві будівлі та матеріальних цінностей на суму 430 тис. грн.

13 січня о 09 год. 41 хв. надійшло повідомлення про пожежу в м. Жовква по вул. Львівська, 106 на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено сміття в сміттєзбірнику на площі 2 м2. Збитки не нанесено. Врятовано майно на суму 200 000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежа ліквідована о 09 год. 55 хв.

13 січня о 16 год. 25 хв. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Зоряна, 7 в недіючій металево-цегляній будівлі. Вогнем знищено будівельні відходи на площі 3м2. Збитків прямих не нанесено. Врятовано одну будівлю та майно на суму 200 000 грн. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при виконанні вогневих робіт. Пожежа ліквідована о 16 год. 48 хв.

13 січня о 18 год. 09 хв. надійшло повідомлення про пожежу в м. Буськ по вул.Б.Хмельницького, 57 в цегляній господарській будівлі. Вогнем знищено покрівлю на площі 50 м2, перекриття на площі 20 м2 та 0,5 т сіна. Збитки – 1 000 грн.. Врятовано гараж та майно на суму 30 000 грн. Причина пожежі – несправність пічного опалення. Пожежа ліквідована о 18 год. 32 хв.

13 січня Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном на лижній трасі г. В.Верх та г.Тростян надано допомогу 2 (двом) травмованим туристам-лижникам.
З початку року на території області виникло 65 пожеж, на яких виявлено тіла 8 загиблих осіб та 1 особа травмована. На пожежах врятовано 14 осіб.

Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 91 травмованому туристу-лижнику та знайдено 1 загубленого туриста.

З початку року виявлено 5 боєприпасів в 1 місці (знешкоджено 5 боєприпасів), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій.

З початку року виникло 9 некласифікованих надзвичайних події, внаслідок яких 3 особи загинуло та 8 травмовано.

З початку року на території Львівської області виникла 1 надзвичайна ситуація об’єктового рівня, в результаті якої 3 особи загинуло.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ