Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Протягом доби підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 16 виїздів підрозділів. Протягом доби на пожежі врятовано 1 особу, -- інформує прес-центр ГУ МНС України в Львівській області.
Протягом дня 25.01.09 року силами Турківського РВ 3-ма мотопомпами проводилась відкачка води з криниць та підвальних приміщень житлових будинків в м. Турка та в с. Завадівка. Протягом дня відкачано воду з 6 підвалів житлових будинків та 4 криниць (всього 1050м3 води). Всього з моменту виникнення НС підрозділами МНС було відкачано воду з 19 підвалів житлових будинків, 19 криниць та 1 дворогосподарства (2 615 м3). До проведення робіт було залучено: 25 осіб та 5 од. техніки.
Протягом доби зареєстровано 2 пожежі. Орієнтовні збитки від пожеж складають 34 тис. грн., з них прямі – 5 тис. грн. Врятовано: 1 особу, 1 будівлю та матеріальних цінностей на суму 110 тис. грн.
25 січня о 12 год. 05 хв. надійшло повідомлення про пожежу в с. Страдч Яворівського району в житловій кімнаті на 2-му поверсі трьохповерхового житлового будинку. Під час пожежі отруївся продуктами горіння син господаря Сергій К., 1963 року народження, якого госпіталізовано в центральну району лікарню м. Яворів. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та підлогу на площі 2м2. Збитки – 5 000 грн.. Врятовано 1 особу, житловий будинок та майно на суму 100 000 грн. Причина пожежі – необережність при курінні сина господаря. Пожежа ліквідована о 13 год. 05 хв.
26 січня о 01 год. 18 хв. надійшло повідомлення про пожежу в смт. Жвирка по вул.Вокзальна,47 Сокальського району в підвалі чотирьохповерхового житлового будинку. Вогнем знищено сміття на площі 5 м2. Збитки не нанесено. Врятовано майно на суму 10 000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем сторонньої особи. Пожежа ліквідована о 01 год. 55 хв.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 125 травмованим туристам-лижникам та знайдено 9 загублених туристів.
З початку року на території області виникло 69 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 17 осіб загинуло та 88 травмовано. Підрозділами ГУ врятовано 3 особи. Протягом доби на території області зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 1 особа загинула та 2 травмовано.
З початку року на території області виникло 103 пожежі, на яких виявлено тіла 11 загиблих осіб та 5 осіб травмовано. На пожежах врятовано 19 осіб.
З початку року на території Львівської області виникло 2 надзвичайні ситуації (1 об’єктового рівня, 1 місцевого рівня), з них 1 техногенного та 1 природного характеру в результаті яких 3 особи загинуло. Підрозділами ГУ під час ліквідації НС врятовано 8 осіб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ