Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області (з 08.00 год. 09.01.06 року до 08.00 год. 10.01.06 року) для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 19 виїздів.

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області (з 08.00 год. 09.01.06 року до 08.00 год. 10.01.06 року) для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 19 виїздів. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області. Протягом доби ліквідовано 10 пожеж, на яких врятовано 2 особи та 9 будівель.  Надано допомогу 6 травмованим туристам-лижникам. За добу зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 5 осіб травмовано.
 При звірці з РВВС: 9 січня о 15.00 год. в с. Вільховець Перемишлянського району виникла пожежа в цегляному житловому будинку, що належить гр. Івану С., 1952 року народження. Вогнем знищено ліжко та речі домашнього вжитку. Орієнтовні збитки становлять 300 грн, побічні – 47 450. Причина пожежі – необережність при курінні господаря. На пожежі виявлено труп господаря. Пожежно-рятувальні підрозділи до місця пожежі не викликалися.
Львівським пошуково-рятувальним взводом західного регіонального СВАРЗ МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 57 травмованим туристам-лижникам та знайдено 6 туристів. 9 січня особовим складом взводу (3 чол. та 1 од. техніки) була надана необхідна допомога шістьом травмованим туристам-лижникам, на лижній трасі гори Тростян (смт. Славсько-Сколівського району).
10 січня близько 1.35 год. на трасі Київ – Чоп в с. В. Синьовидне Сколівського району водій автомобіля ВАЗ-2105 не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля на проїжджу частину дороги. В результаті ДТП водій та пасажир отримали тілесні ушкодження середньої важкості, а саме:  водій Юрій С., 1983 року народження – госпіталізований в Сколівську ЦРЛ;  пасажир Андрій С., 1981 року народження – госпіталізований у Сколівську ЦРЛ. На місце події виїжджала оперативна група Сколівського РВ ГУ МНС України у Львівській області, яка надала допомогу по звільненню проїжджої частини дороги від автомобіля.
Заторів на перевалах та складних ділянках доріг немає, проїзд забезпечений. Пропускна спроможність на автошляхах Львівської області підтримується підприємствами „Львівоблавтодору” з розрахунку 37 одиниць техніки та 109 чоловіки.
- Орявський та Івашківський перевали – без опадів, покриття чорне сухе, температура повітря  -10?С морозу, техніка знаходиться в черговому режимі. 
- Ужокський перевал – без опадів, покриття чорне сухе, температура повітря -13?С морозу, техніка знаходиться  в черговому режимі. 
Погодні умови на території  Львівської області:
Мінлива хмарність, без істотних опадів. Місцями туман, видимість на дорогах 200 – 500 м. На дорогах ожеледиця. Вітер східний 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі -3°С…-8?С морозу, вдень  -3?С … +2?С тепла.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ