Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області (з 08. 00 год. 24.01.06 року до 08. 00 год. 25.01.06 року) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 48 виїздів.
Протягом доби ліквідовано 15 пожеж, на яких врятовано 3 особи та 11 будівель. Надано допомогу 1 травмованому туристу-лижнику та 1 шахтарю.

25 січня о 01 год. 26 хв. в с. Домажир Яворівського району виникла пожежа в цегляній господарській будівлі. Вогонь знищив 1 т сіна, загинув 1 кінь. Прямі збитки становлять 5 000 грн, побічні – 9 200 грн. Врятовано житловий будинок та майно на суму 30 000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем господаря. Пожежу ліквідовано о 02 год. 39 хв.
24 січня особовий склад Львівського пошуково-рятувального взводу західного регіонального СВАРЗ МНС України (3 чол. та 1 од. техніки) надав необхідну допомогу одному травмованому туристу-лижнику на лижній трасі гори Тростян (смт. Славсько Сколівського району).
24 січня о 17 год. 54 хв. в м. Львові по вул. Виговського, 32 перебуваючи в нетверезому стані впав в приямок житлового будинку Вадим Р., 1966 року народження. Потерпілого витягнули з приямку та передали медичним працівникам.
24 січня о 17 год. 30 хв. в с. Коростів на трасі Київ-Чоп Сколівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої водій автомобіля «Мітцубісі-Карізма» – громадянин республіки Італія не справився з керуванням та допустив зіткнення з вантажним автомобілем «Рено-Магнум». У результаті ДТП водій автомобіля «Мітцубісі-Карізма» отримав травми середнього ступеня важкості та доставлений у Сколівську районну лікарню. По факту ДТП ведеться слідство.
25 січня о 00 год. 20 хв. в м. Львові по вул. Куліша, 12 виникло задимлення в підвалі житлового будинку через кинуту димову шашку.
З 15 год. 00 хв. 22 січня Головне управління МНС України в Львівській області через суттєве зниження температури повітря, щоб мінімізувати травмування та загибель людей від переохолодження, які не мають постійного місця проживання, влаштувало пункт обігріву, що діє цілодобово за адресою м. Львів, вул. Липова Алея. Станом на 07 год. 00 хв. 25.01.06 року в наметовому містечку перебуває 57 чоловік.

Станом на 07 год. 00 хв. 25.01.06 року на території області порушень в системах газо- електро- та теплопостачання не було.
24 січня о 22 год. 10 хв. в с. Гаї-Дуб’євські Бродівського району у приватному будинку виявили труп Ярослава Д., 1955 року народження. Імовірно, смерть настала внаслідок переохолодження.
За добу виникло 2 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 2 особи травмовано.
Пропускну спроможність на автошляхах Львівської області підтримують підприємства „Львівоблавтодору”. Техніка та люди перебувають у черговому режимі.
Орявський та Івашківський перевали – без опадів, покриття чорне, сухе, температура повітря - 20 градусів морозу, техніка перебуває в черговому режимі.
Ужокський перевал – без опадів, покриття чорне, сухе, місцями засніжене, температура повітря  - 28 градусів морозу,  техніка перебуває в черговому режимі.
Заторів на перевалах та складних ділянках доріг немає, проїзд забезпечено.
На території Львівської області 25 січня збережеться малохмарна погода. На дорогах ожеледиця. Вітер  південно-західний 5 – 10 м/с.  Температура  повітря вночі -20…-25 градусів морозу, в горах місцями -28…-31 градус морозу, вдень -10…-15 градусів морозу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ