Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області  (з 8.00 год. 01.06 року до 8.00 год. 30.01.06 року) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 17 виїздів. Протягом доби ліквідовано 5 пожеж, на яких врятовано 1 особу та 3 будівлі. Надано допомогу 8 травмованим туристам-лижникам. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
29 січня о 08 год. 11 хв. в с. Кавське Стрийського району на вул. Польовій, 24 виникла пожежа в багатоквартирному двохповерховому цегляному житловому будинку. Вогонь знищив речі домашнього вжитку та пошкодив стіни на площі 48 м. кв. На пожежі виявлено труп господаря. Прямі збитки становлять – 10 000 грн, побічні – 61 350 грн. Причина пожежі – необережність господаря при курінні. Пожежу ліквідовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів о 8 год. 36 хв.
29 січня Львівський пошуково-рятувальний взвод західного регіонального СВАРЗ МНС України надав необхідну допомогу вісьмом травмованим туристам-лижникам на лижній трасі гори Тростян (смт. Славсько Сколівського району).
29 січня о 17 год. 41 хв. в м. Львові на пл. Ринок, 28  внаслідок відключення електроенергії виник перегрів котла в котельні магазину ”Сувеніри”. Для попередження виходу з ладу котла виїжджали два пожежно–рятувальні відділення Галицького РВ.
З 15 год. 00 хв. 22 січня, щоб зменшити кількість травмувань та загибелі людей від переохолодження, які не мають постійного місця проживання, було влаштовано пункт обігріву даних осіб, що діє цілодобово. Станом на 07 год. 00 хв. 30 січня в наметовому містечку, яке облаштувало в зв’язку із значним пониженням температури повітря Головне управління МНС України в Львівській області 22 січня, за адресою м. Львів вул. Липова Алея виставлено три намети, де перебуває 96 осіб.
29 січня о 19 год. 30 хв. в м. Дрогобичі на вул. Шептицького, 7 в пологовому будинку, внаслідок корозії металу стояка опалення, утворився прорив труби на другому поверсі в приміщені санвузла. Під час аварійно-відновлювальних робіт аварійна бригада Дрогобицькою КП «Теплоенерго» теплопостачання о 21 год. 30 хв. відновила.
29 січня близько 19 год. 30 хв. в м. Львові на вул. Бойчука, 8 в дев’ятиповерховому житловому будинку внаслідок корозії труби опалення без теплопостачання залишився будинок. З настанням світлої пори дня 30 січня аварійними бригадами ЛКП «Львівтеплокомуненерго» розпочнуться роботи з відновлення теплопостачання в будинку.
29 січня о 09 год. 00 хв. в м. Самборі на вул. Івана Франка внаслідок прориву водопровідної труби діаметром 100 мм частково припинено водопостачання на вул. Ів. Франка (59 житлових будинків), вул. Коцюбинського (30 житлових будинків), вул. Сінна (26 житлових будинків). Усього – 137 будинків. З настанням світлої пори дня 30 січня аварійні бригади Самбірського ВУ ВКГ розпочали роботи з ліквідації прориву водопроводу. Теплопостачання в місті працює в межах норми.
Станом на 07 год. 00 хв. 30 січня на території області порушень в системах газопостачання не було.
29 січня в Яворівську центральну районну лікарню з обмороженням кінцівок ніг та пальців рук поступив Іван Т., 1986 року народження, який проживає в с. Руда-Краковецька Яворівського району.
29 січня в Самбірську центральну районну лікарню з обмороженням кінцівок ніг поступив Олег Ш., 1965 року народження, який проживає в с. Калинів Самбірського району.
Пропускна спроможність на автошляхах Львівської області підтримують підприємства „Львівоблавтодору”. Усього працює  155 особи та 38 одиниць техніки.
- Орявський та Івашківський перевали – без опадів, покриття чорне, температура повітря  - 7 градусів морозу, працює 6 осіб та 4 од. техніки.
- Ужокський перевал – без опадів, покриття місцями засніжене, температура повітря  - 11 градусів морозу, працює 8осіб та 3 од. техніки.
Заторів на перевалах та складних ділянках доріг немає, проїзд забезпечено.
Погодні умови на території Львівської області: хмарно, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 9 – 14 м/с. Температура повітря вночі -8…-13 градусів морозу, місцями  -15 … -18 градусів морозу, вдень -4… +1 градус тепла.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ