Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайники мають роботу і на свята

Вчора у Львові по вул. Виговського, 25«а» навпроти житлового будинку в подвір’ї місцеві мешканці виявили краплі розлитої металевої ртуті на площі 0,65 кв.м. та вагою 30 гр. Про це «Гал-info» повідомив прес-центр ГУ МНС у Львівській області.
Надзвичайники, що виїхали на виклик зібрали з подвір’я розлиту ртуть механічним способом (всього зібрано 30 гр.). ділянку, на якій було виявлено ртуть оброблено демеркуризаторами. Як стверджують в ГУ МНС загрози здоров’ю людей та навколишньому середовищу немає.
Серед інших виїздів, на які вчора залучалися підрозділи МНС був виїзд на гору Тростян -- надана необхідна допомога трьом травмованим туристам-лижникам на трасі гори Тростян (смт. Славсько Сколівського району), п‘ять виїздів на горіння сміття на відкритій території (с. Равське Жовківського району; м. Львів вул. Б.Хмельницького, б/н; м. Львів вул. Наукова, 64; м. Львів вул. Кн. Ольги, 114; м. Львів вул. Пасічна, 85) та 2 виїзди на гасіння сухої трави на відкритій території (м. Дрогобич вул. Трускавецька, б/н; м. Жовква біля об’їзної дороги).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ