Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бриджит Брінк відвідала Львів

Це перший візит пані Посла на Львівщину з часу її призначення очільницею американської дипломатичної місії в Україні.
Максим Козицький та Бриджит Енн Брінк (Фото: офіційна сторінка Максима Козицького)

Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів про нагальні потреби Львівщини в умовах воєнного стану. Зокрема йшлося про потребу в облаштуванні в області місць перебування людей з вразливих категорій – старших осіб, осіб з інвалідністю та дітей без батьків, які прибувають з епіцентрів бойових дій.

"Питання нагальне, адже соціальні заклади області, які опікуються такими людьми, зараз перенавантажені", — зауважив Козицький.  

Він зазначив, що Львівщина – єдина область, яка щодня приймає евакуаційні потяги, тож кількість населення в області й навантаження на медзаклади зросли в рази.

Окрім того, Максим Козицький ознайомив пані Брінк зі ситуацією в енергетичній галузі Львівщини після масованих ракетних ударів росії по території України.

"Зважаючи на те, що окупант продовжує прицільно бити по енергетичних об‘єктах, маємо велику потребу у генераторах, теплових гарматах та інших пристроях, які допоможуть пройти цей опалювальний сезон у теплі й на зв‘язку", — додав він. 

Як зазначила Пані Посол, партнерство з Україною дуже важливе для США, відтак Сполучені Штати Америки готові й надалі підтримувати нас, скільки це буде потрібно, і докладатимуть зусиль для максимального надання допомоги нашій державі.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ