Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Нафта Brent обвалилась до $53,09

У вівторок, 28 липня, світові ціни на нафту знижуються на тлі побоювань щодо надлишку пропозиції на ринку та недостатнього попиту. Про це свідчать дані торгів, повідомляєПрайм.

Вранці вартість вересневих ф'ючерсів на північноморську суміш Brent знижувалася на 0,71% - до 53,09 дол. за барель, а ф'ючерсів на WTI опускалася на 0,57% - до 47,12 дол. за барель.

Інвестори побоюються, що нафтовидобувні компанії Близького Сходу і США продовжать нарощувати постачання нафти. За оцінками компанії South Oil Co., експорт нафти з південного Іраку за липень збільшився до 3,064 млн барелів на день і буде зберігатися на цій відмітці до кінця місяця. У червні цей показник становив 3,02 млн барелів.

"Наміри нафтовиробників і країн зберігати або навіть збільшувати обсяги поставок означають, що навряд чи ми наблизилися до дна", - заявив головний аналітик CMC Markets Майкл Маккарті агентству Блумберг.

Інвестори також звернули увагу на погіршення прогнозу американського Bank of America Corp. Прогноз за цінами на нафту Brent у третьому кварталі 2015 року знизився до 50 дол. за барель з раніше передбачуваних 54 дол. за барель.

Gazeta.ua

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ