Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нафтогаз починає розпродаж власного автопарку

Як повідомили Гал-інфо в управління по зв‘язках з громадськістю Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», НАК «Нафтогаз України» оголошує аукціон з продажу майна, що обліковується на балансі ДП «Нафтогазобслуговування», через товарну біржу «Універсальна товарно-сировинна біржа» (м. Київ).

На аукціон виставлено 11 автомобілів, серед яких є наступні авто: Opel Omega (2 лоти), Nissan Primera (1 лот), Volkswagen Passat Variant VR6 (1 лот), Mercedes-Benz E 240 (3 лоти), Hyundai Sonata (1 лот), Pontiac trans sport (1 лот), ВИС 2345 (1 лот), Nissan Maxima (1 лот).

Аукціон відбудеться 13 січня 2016 року об 11.00 у приміщенні Нафтогазу за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, буд. 6, за наявності не менше двох зареєстрованих учасників. З детальним переліком автівок, їх технічним описом та початковою ціною можна ознайомитись на веб-сайті Універсальної товарно-сировинної біржі за посиланням. Кінцевий термін прийому заяв – 06 січня 2016 року, 16.00.

Підготовка до проведення аукціону з продажу майна вимагала складної процедури та отримання погоджень від Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Міністерства фінансів, Фонду державного майна, Міністерства юстиції та Кабінету Міністрів України. Проходження цієї процедури для продажу перших 11 автомобілів було розпочато декілька років тому. На даний час готуються документи на відчуження ще 24 автомобілів Нафтогазобслуговування. Всього на балансі Нафтогазобслуговування знаходиться 71 автомобіль, 1994 – 2008 років випуску. Нафтогаз планує удвічі скоротити кількість службових автомобілів та відмовитися від власного автопарку на користь лізингу.

Умови участі в аукціоні 13 січня наступні:

1. Реєстраційний внесок за подання заяви на участь в аукціоні складає 689,00 грн з урахуванням ПДВ.

2. Гарантійний внесок складає 30% від початкової ціни кожного лота, без ПДВ.

3. Внески вносяться на поточний рахунок товарної біржі.

4. Крок аукціону – 10% (десять відсотків) від початкової ціни лота

5. Усі витрати, пов’язані з реєстрацією договору купівлі-продажу, покладаються на покупця – переможця аукціону.

Прийом заяв на участь в аукціоні буде проводитись за адресою: м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська (вул. Воровського), 51, офіс 11. За довідками можна звернутися за тел. 044 482 0742. Ознайомитися з автомобілями можна щодня, за адресою: вул. Луначарського, 2 , попередньо зателефонувавши представнику Нафтогазобслуговування (044 531 1266).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ