Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Налагодження співпраці обговорили на Форумі Громадських рад Львівщини

У понеділок, 4 листопада, заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима взяв участь у Форумі Громадських рад Львівщини.

Метою заходу є об’єднання представників громадських рад з різних районів області та налагодження тісної співпраці між ними.

«Громадська рада Львівщини є однією з найчисельніших в Україні. Це суспільно активні люди, які вболівають за наш край. Зараз в нашій країні триває багато реформ, законодавчих ініціатив у Верховній Раді, відтак думка громадських рад є дуже важлива в усіх цих процесах.  Тому бажаю сьогодні присутнім в залі – плідної комунікації з депутатським корпусом, облдержадміністрацією, радами області, бажаю також нових цікавих проектів задля розвитку Львівщини», - зауважив Юрій Гудима.

Зазначимо, що на території Львівської області функціонують 20 Громадських рад при районних державних адміністраціях.

Під час Форуму заплановано обговорення таких важливих тем: реалізація Стратегії розвитку Львівщини на період до 2017 року, презентація можливостей для інститутів громадянського суспільства, роль громадьких організацій у реалізації Стратегії розвитку гірських територій тощо. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ