Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наливайченко: Стратегія перемоги вимагає від опозиції єдиного кандидата

Формат президентських виборів змінить політичне поле України, залишивши у минулому одноосібні і кулуарні підходи. Про це у коментарі газеті «Сегодня» заявив народний депутат від «УДАРу Віталія Кличка» Валентин Наливайченко. Про це повідомила прес-служба "УДАРу".

«Ми проти спекулятивності, а дійсно за чесні переговори. З першого дня ми заходили у ВР, розуміючи, що має бути єдиний кандидат - і на президентських виборах, і на парламентських кругах. Першим праймеріз запропонував саме Віталій Кличко. Хоча дуже багато було сумнівів, і погодилися буквально в останню мить», - сказав Наливайченко.

При цьому він навів приклад Майдану, де стратегія спільних дій довела свою життєздатність. «Якщо говорити про стратегію перемоги, то зрозуміло, що дана стратегія вимагає від опозиції єдиного кандидата, єдиного спостереження за виборами, єдиного наповнення комісій, єдиної лінії, що розкриває суть альтернативного від провладного курсу, пропонованого суспільству. І домовлятис я про спільну роботу штабів необхідно ще до рішення висунути єдиного кандидата».

«Погляньте на Майдан – це ж спільна справа. Ми щодня, щоночі разом чергуємо, допомагаємо один одному. Це позитивний приклад. Народ спонукав працювати спільно і це принесло результат», - підкреслив Наливайченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ