Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Намагались незаконно перетнути кордон: на Закарпатті затримали іноземців

Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
1/2
Увечері 17 березня прикордонники Чопського загону завадили незаконним намірам громадян Бельгії та Молдови перетнути держрубіж в обхід пунктів пропуску. Про це інформують у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Рух невідомого в бік Угорщини помітив прикордонний наряд пункту пропуску "Тиса". Молодий чоловік намагався непомітно пройти поза вантажним терміналом. Група реагування затримала іноземця за декількасот метрів від кордону. Затриманий мав при собі закордонний паспорт громадянина Бельгії.

За годину часу прикордонники відділу "Ужгород" затримали ще одного правопорушника. Про рух невідомого зі Словаччини в Україну поза пунктом пропуску повідомили словацькі колеги. Отримавши від них інформацію, прикордонники висунулися на пошуки невідомого. Його зупинили безпосередньо на кордоні. Затриманий виявився громадянином Молдови та мав при собі закордонний паспорт.

Обох іноземців доставили до прикордонних підрозділів для з’ясування обставин справи. За спробу незаконного перетину кордону їм доведеться відповідати перед судом.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині затримали двох турків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ