Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нардепа Лероса відпустили під особисте зобов'язання

Печерський районний суд Києва відмовився відправляти під цілодобовий домашній арешт народного депутата Гео Лероса, який є фігурантом двох справ - за показаний у бік Президента в Верховній Раді середній палець та за невиконання рішення суду, який зобов’язав нардепа спростувати допис у фейсбуці з критикою брата голови Офісу Президента Дениса Єрмака.
Гео Лерос

Про це інформує УНН.

Так, суддя оголосила рішення щодо застосування стосовно Лероса запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання на два місяці з покладенням обов'язків.

Зокрема, він повинен здати закордонні паспорти.

"Про застосовування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно підозрюваного Лероса Гео Багратовича у задоволенні клопотання відмовити. Застосувати до підозрюваного Лероса Гео Багратовича 89-го року народження запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання строком на два місяці. Покласти на підозрюваного обов’язки, передбачені частиною 5 статті 194 України, та зобов'язати прибувати за викликом до слідчого, прокурора, суду, здати на зберігання паспорт для виїзду за межі України", - сказала суддя.

Нагадаємо, що 11 листопада Леросу вручили підозру за непристойний жест, який він показав у бік президента Володимира Зеленського під час виступу з трибуни Верховної Ради 4 листопада.

12 листопада Гео Леросу вручили нову підозру. Як стало відомо, цього разу підозру вручили у справі за невиконання рішення суду, який зобов’язав нардепа спростувати пост у фейсбуці з критикою брата голови Офісу Президента Дениса Єрмака.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ