Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Народна партія хоче 6% місць у Львівській міській раді

Народна партія на виборах найактивніше боротиметься за депутатські мандати до Львівської міської ради — повідомив сьогодні, 25 січня, під час прес-конференції, відповідаючи на запитання «Гал-info», в.о. голови ЛОО НП Іван Стефанишин. За його словами, за результатами соціологічних опитувань, рейтинги Народної партії у Львові є значно вищими, ніж в районах області. Отож, партія сподівається здобути під час виборів 6% депутатських мандатів до міськради.
«Я б утримався від коментарів стосовно того, скільки відсотків голосів виборців сподівається отримати наша партія на місцевих виборах. Єдине завдання, яке ми ставимо перед собою — мати представництво у радах всіх рівнів, — пояснив Іван Стефанишин. — Найактивніше ми боротимемося за голоси саме львів’ян, тому що представництво у міській раді дасть змогу партії лобіювати преференції підприємствам харчової промисловості  і розвивати промисловий комплекс міста в цілому, а саме в цьому ми бачимо одне з основних своїх завдань».
Як зазначив Іван Стефанишин, в суботу, 28 січня, відбудеться обласна конференція Народної партії, на якій формуватимуть список НП до облради. Дата проведення міської партконференції поки що невідома.
«Списки кандидатів до місцевих рад у нас в цілому погоджені, але поки прізвища кандидатів остаточно не затвердять, я вважаю, що оприлюднювати їх зовсім не доцільно», — зазначив в.о. голови ЛОО НП.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ