Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Народна Самооборона» та «Народний контроль» спільно з міліцією патрулюватимуть Львів, – Веремчук

«Народна Самооборона» Львівщини та «Громадський рух «Народний контроль» відгукуються на заклик начальника ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Дмитра Загарії і допомагатимуть правоохоронцям забезпечувати охорону правопорядку. Повідомили в НК.

 «Зараз ми посилюємо наші патрулі, які вже діють більше року, – каже керівник ««Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук, –  Ми спільно з правоохоронцями закликаємо львів'ян до пильності. Головне нам усім зараз зберігати спокій».

Веремчук за акцентував, зараз у Львові потрібно максимально швидко і якісно забезпечити відео спостереження вулиць міста.

«На це нововведення з міського бюджету ми виділили 5 млн грн. Нам потрібно якомога швидко і якісно розробити програму «Львів – безпечне місто». На жаль, зараз у Львові всі розробки зводяться нанівець. Ми готові допомогти аби цей проект максимально швидко втілили у життя», – каже Веремчук.

Додамо, депутат ЛМР Валерій Веремчук уже вніс в порядок денний сесії, яка зараз проходить, затвердження програми «Львів – безпечне місто».

 «Народна Самооборона» та «Народний контроль» закликають допомагати працівникам міліції забезпечувати охорону правопорядку та негайно повідомляти правоохоронців на лінію 102 про будь-які виявлені підозрілі предмети.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ