Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Народні депутати показали свої покупки на Форумі видавців. Фото

Народні депутат від «Батьківщини» на сторінках у «Facebook» показали свої покупки на 20 Форумі видавців, який відбувається у Львові.

Лідер фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Арсеній Яценюк виклав на своїй сторінці фото із нардепом від УДАРу Марією Матіос.


І з її книжкою "Черевички Божої Матері".



А ще з хлопчиком.


І з Левком Лук'яненком.



І з колегами по фракції.


Усі фото з  Facebook  Арсеній Яценюк.

Також є фото із зустрічі з подружжям Луценків.


Фото: Дмитрий Чигрин.

Нардеп Михайло Хміль написав: "Читання української книги - це саме те, що плекає щиру, а не показову любов до нашої країни. Закликаю львів'ян та гостей міста відвідати ХХ Форум Видавців та поповнити домашню бібліотеку, адже освічена нація - це озброєна нація і страшний сон будь-якого авторитаризму, а також це великі перспективи стрімкого демократичного розвитку!"

Він виклав на сторінці фото, як Матіос підписує для нього книгу.


І, власне, що написала Матіос.


Усі фото з Facebook Михайло Хміль.

Народний депутат Ігор Васюник написав на своїй сторінці: "Так цілісно побачити світ української книги, як на щорічному Форумі видавців у Львові, ніде не можливо. Голова йде обертом не тільки від численних видань, але і авторів і видавництв. Треба віддати належне організаторам - для пропагування слова, годі знайти кращий захід в Україні.

Але не тільки захоплення викликає Форум. Від друзів-видавців знаю проблеми української книжки і дослівно "героїзм" багатьох видань. Якби це не звучало, але книжка українською мовою зараз потребує захисту та допомоги.

Може хтось знає статистику в Україні? В Німеччині щороку з'являється 100 тис. нових видань, в Польщі - 30 тис. Є над чим задуматись:)".

І фото.

Ігор Васюник, Лідія Котеляк та Михайло Хміль з книгою Марії Матіос.

Матіос і для Васюника підписала книгу.

Усі фото з Facebook Ігор Васюник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ