Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Народні депутати від Єдиного центру ініціюють відставку уряду Тимошенко – Брегін

Народні депутати від Єдиного центру ініціюють відставку уряду Тимошенко. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова ЛОО ЄЦ Михайло Брегін.
За його словами, така позиція зумовлена тим, що дані обіцянки і рішення уряду не виконуються. Зокрема Брегін акцентує увагу на тому, що уряд обіцяв повернути 120 мільярдів гривень вкладів населення, а за два роки спромігся повернути лише 6 мільярдів, і цей крок став причиною небаченої з початку 90-тих інфляції. «Тимошенко обіцяла запровадити професійну армію, натомість урізала і так невеликий бюджет збройних сил, -- каже Брегін, -- а її обіцянки щодо дешевого м’яса завершилися ввозом у державу дешевої курятини, яка вбила нашого виробника і пішла не на користь економіці держави».
Окрім того Брегін наголосив, що вражає кількість нерозумно прийнятих рішень з лобістським спрямуванням в той же час, коли за 4 місяці кризи уряд не спромігся запровадити цілісної стратегії подолання кризи.
Стосовно ж січня, то, за словами Брегіна, він відзначився найнижчим показником надходжень до бюджету за останні роки. Окрім того, Брегіна обурює ситуація, яка склалася з газом, адже не заважаючи на усі переговори, досі не відома конкретна ціна.
Брегін заявив, що партія Регіонів також виступила з офіційною позицією щодо відставки уряду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ