Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“Наш край” вимагає поновлення попереднього продажу залізничних квитків

“Укрзалізниця” має відповісти за зіпсовані свята українців: “Наш край” вимагає поновлення попереднього продажу залізничних квитків.

“Наш край” вимагає від «Укрзалізниці» негайно розпочати продаж залізничних квитків на новорічно-різдвяний період. Про це заявив народний депутат від партії Сергій Шахов.

Він назвав блокування попереднього продажу квитків безпрецедентним свавіллям чиновників.

“Сотні тисяч українців кілька тижнів чекають, коли чиновники від “Укразалізниці” розблокують систему попереднього продажу квитків. Люди скасовують плани на Новий рік та Різдво, переносять відпустки, відвідини батьків та родичів. “Наш край” вимагає від «Укрзалізниці» негайно розпочати продаж залізничних квитків на новорічно-різдвяний період”, – сказав Сергій Шахов.

Народний депутат обурений, що попрання інтересів пасажирів сталося через підготовку до запуску залізничного “експресу для обраних”.

“Залізниця одним махом зіпсувала новорічні свята українцям, щоб запустити дизельний рейковий автобус до аеропорту “Бориспіль” – такий собі “експрес для обраних”. Тобто керівництву Мінінфраструктури та “Укрзалізниці” не до інтересів простих людей. Для них головне – відзвітувати перед керівництвом”, – вважає Шахов.

Партія “Наш край” вважає, що керівництво Міністерства інфраструктури та “Укрзалізниці” слід звільнити за неспроможність організувати роботу залізниці.

“Чиновники з “аеропортним мисленням”, які не їздять у поїздах, руйнують залізницю. Натомість нове керівництво має презентувати план реформування, що подолає багатомільярдну корупцію на залізниці”, – підсумував Сергій Шахов.

Нагадаємо, “Укрзалізниця” спочатку не продавала квитки на поїзди, що відправляються з 9 грудня. Згодом – після 20 грудня. На численні запити та публікації у пресі в «Укрзалізниці» надали відповідь, що причина – у будівельних роботах та запуску рейкових автобусів за маршрутом “Київ – аеропорт “Бориспіль”. Як відомо, наприкінці року попит на квитки зростає через новорічно-різдвяні вихідні та канікули.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ