Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» не створюватиме коаліції з Регіонами – Ярослав Кендзьор

«Я можу сказати точно, що Народний Рух України ніколи не буде входити у коаліцію з Партією регіонів, і маю надію, що в таку коаліцію не ввійде загалом і фракція «Наша Україна», – повідомив у коментарі «Гал-info»народний депутат України Ярослав Кендзьор.
            За його словами, після славнозвісного голосування Блоку Юлії Тимошенко спільно з антикризовою коаліцією і «їх допомоги узурпувати владу в руках голови Кабінету Міністрів України, антикризова коаліція починає відстоювати свої позиції і набирати нових друзів».
            «Абсолютно впевнений, що в разі утворення спільної коаліції «Нашій Україні» це загрожує крахом, проте переконаний, що такого не може статись. Не робитиме цього і Юлія Тимошенко. Вона і надалі виходитиме на базар і у вигідний момент буде торгуватись за закони так, як їй потрібно, проте утворювати спільну коаліцію з регіоналами не буде», – сказав Ярослав Кендзьор.
            Також, за словами народного депутата, є інформація про те, що Партія регіонів може голосувати за підтримку Закону «Про опозицію» в обмін на голосування закону про Президента.    
            Нагадаємо, сьогодні новоспечений член БЮТу Йосип Вінський заявив про можливість утворення у Верховній Раді України нової коаліції шляхом залучення до неї «Нашої України». Зокрема, він зазначив, що його не здивує факт, що "Наша Україна" повернеться до "позиції, яку вона витримувала півроку тому". "Якщо вони зуміють домовитись із "регіоналами", то швидше за все існуюча коаліція розпадеться і буде створено нову більшість. І я, до речі, на сьогоднішній момент, такий сценарій, не відкидаю. Нова більшість ставить в комфортні умови Віктора Ющенка», – зазначив Йосип Вінський. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на газету «День».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ