Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” переконана в необхідності дострокових виборів – В’ячеслав Кириленко

„Дострокові вибори потрібні тому, що кризова коаліція, яка править в парламенті, не допускає жодних інших думок і не реагує на жодні конструктивні пропозиції опозиції. Приймаються тільки ті рішення, які збігаються з політикою уряду, який робить замовлення правлячій коаліції у парламенті”, – про це вчора, 8 лютого, під час під час прямого ефіру на телеканалі «Студія 1+1» повідомив лідер фракції „Наша Україна” В‘ячеслав Кириленко.
 „Глава держави, Президент Віктор Ющенко завжди прагне працювати конструктивно, але ті, хто програли вибори 2004 року і зараз є в уряді і в правлячій коаліції у парламенті, бачать в ньому не главу держави, а опонента, причому настільки опонента, що хотіли би взагалі ліквідувати посаду Президента України і вдарити по самій українській державі. Зрозуміло, що ми цього не допустимо”, – зазначив лідер „Нашої України”.
„У парламенті демократична опозиція, яка має 200 голосів, не може провести практично жодного концептуального рішення, навіть якщо воно ефективніше і краще, бо є кризова коаліція, яка бачить у вузькому коридорі своєї ідеології всі проблеми як економічні, так і соціальні. В зв’язку з цим, аби подолати таку ситуацію і вийти на парламент, який приймає рішення не для кризової коаліції (трьох партій), а для всієї країни, нам необхідно або переконати коаліцію, що їй треба відмовитися від таких дій, однак це неможливо, і це очевидно, або звернутися до справи дострокових парламентських виборів, які є можливими і потрібними. Однак тільки за умови єдності демократичних сил, до якої ми нарешті почали прямувати”, – наголосив В‘ячеслав Кириленко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ