Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Насолоджуйтесь літом з басейном Bestway

Літо – ідеальний час для приємного дозвілля та розслаблення, особливо якщо є можливість освіжитись у прохолодній воді. Подаруйте собі такий відпочинок, встановивши свій басейн.

Басейни Bestway подані в різних розмірах та формах, тому ви можете вибрати потрібний варіант для встановлення у дворі будинку або дачі.

Види басейнів Bestway

Залежно від розміру, басейни Bestway поділяються на:

  • Дитячі
  • Сімейні

Для дитини виберіть дрібний басейн з невеликою глибиною, враховуючи зріст малюка. Крім розмірів вироби відрізняються формою. Круглі басейни зазвичай стійкіші та легші у встановленні, ніж прямокутні. Однак, якщо ви хочете використовувати басейн для плавання або займатися фізичними вправами, виберіть прямокутну форму.

Також басейни Bestway відрізняються типом конструкції:

  • Надувні
  • Каркасні
  • Збірні

Усі басейни не вимагають складного монтажу, а також можуть використовуватись у будь-якому зручному місці. Вироби комплектуються зрозумілою інструкцією, за допомогою якої легко та швидко ви зможете встановити басейн.

Надувні басейни

ggx8N4ju3TRC2HfZ_VZIB3LzqBPVm-KP7s53wBvIpz-YetH7wY-vFpuOvJPNbGDjKC0jj0J-FK8Sjddnmk7JFzuxvBx0hMm3_S-NlNfxNIfL_1r-PiYgDXfW9YkJXy4ulrLptL8qxkaxKyYH6fdcudx44qy-LgoW4-SNh1Ktscs8qfMiqO6vVhKFj8jnkw

Надувні басейни популярні завдяки зручній та доступній ціні, а також швидкій установці.

Матеріали надувних виробів можуть бути різними, найпоширеніші – це ПВХ та вініл. ПВХ є більш міцним матеріалом, який витримує велику кількість води та механічний тиск.

Надувні басейни Bestway виготовлені з тришарового армованого ПВХ, тому відрізняються зносостійкістю та стійкістю до проколів.

Каркасні басейни

seGqzbCzZ7ooYnOWKgDG9-pLxGM_4Ucc5SzMxyx3YcRRHTjudKjewQoZYcFZrXeOtJKcYNr3cj0E7pFyWwGeboJ1lAqPfgpJM6lBvL91gGscFiK4ymfA34Ycl6ds0-FrNI6Wgx7B3sv4XkrKQMQpi4sQ3-qS3PlcsQDxlGWpdkJIytegldqUaVEdwthFkQ

Каркасні басейни – ідеальний вибір, якщо ви хочете створити комфортну зону відпочинку та купатися весь сезон.

Каркасні басейни виготовляються з міцного металевого каркаса, який покривається спеціальним захистом від корозії. Чаша виробів виготовлена з тришарового армованого ПВХ.

Завдяки своїй конструкції каркасні басейни є довговічними, надійними, витримують значні навантаження та при цьому не вимагають складних монтажних робіт.

Збірні басейни

78UiY3PGxD6QL2GSh-6hGUZ5ZzTiG_33wwt9kDX1lZH4mUXa2N02gIvxdtxK0ZBUZYsocKqbQ4AFG6riQK-4H6pMXksxxS-ZjtNFXBVAmfn3M-JCnIYRatIkR42zCDRCZ6EIpuBrdj8UrP_RUPy1VgoOKiW3rFEyNx3M2LzhpL-EVSkcqhWItmekp4t3Gg

Збірні басейни Bestway мають найміцнішу та найстійкішу конструкцію, завдяки якій не потребують демонтажу на зиму.

Вироби виконані зі сталевих листів, скріплених сталевими перилами та опорами. Матеріал листів та перил обробляються спеціальним антикорозійним покриттям.

Збірні басейни Bestway мають привабливий зовнішній вигляд. Наприклад, дизайн басейну Bestway Hydrium 561CU під дерево прикрасить будь-який сад чи двір. Внутрішнє оздоблення чаші виготовлене з ПВХ та виконане в стилі блакитної мозаїки. Виріб має діаметр 460 см, глибину 120 см та комплектується:

  • Пісочним фільтром
  • Дозатором хлору
  • Драбиною
  • Підстилкою під басейн
  • Захисним тентом

Як доглядати за басейном?

  • Встановіть фільтр. Він видалить бруд та дрібні частинки з води, зробить її чистою та свіжою.
  • Вода в басейні має бути не тільки чистою, а й безпечною для купання. Щоб вбити бактерії та віруси, застосовуйте спеціальні хлорні препарати. Для ефективної роботи хімії та високої якості води слідкуйте за рівнем pH води. Він має бути в межах від 7.2 до 7.4.
  • Не забувайте про регулярне очищення басейну від листя, комах та іншого сміття. Використовуйте водні пилососи та щітки.

Встановіть свій басейн, та ви створите ідеальну атмосферу для розслаблення та розваг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ