Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Нацгвардійців зі Львівщини нагородили на передовій

60 кращих військовослужбовців Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, які несуть службу на найбільш небезпечних та відповідальних блокпостах в зоні проведення антитерористичної операції було нагороджено медалями «Незалежність України».

Заходи по врученню нагород проведено безпосередньо на місцях несення служби, напередодні першої річниці визволення міста Слов’янська від сепаратистів та бойовиків.

Під час  вручення нагород полковник Дмитро Акімов наголосив на вагомості нагороди для кожного свідомого українця.

"Назва медалі – "Незалежість України" несе для кожного військовослужбовця подвійне вагоме значення, по-перше це назва великого державного свята Незалежності України, і друге, незалежність - це стан нашої держави до якого ми прагнемо, а ми прагнемо, щоб Україна залишалася такою, якою її звикли бачити школярі в шкільних підручниках на мапах. Щоби вона такою залишалась і сьогодні, і через 20 років, і через двісті. І щоб ніхто не міг на користь тих чи інших політичних уподобань відрізати від неї жодного гектару землі", - додав радник виконуючого обов’язки командувача Національної гвардії України генерал-майора Миколи Балана.

Також полковник Дмитро Акімов, на кожному блокпосту залишив авторське видання "Стихи и песни", яке на прохання бійців особисто підписав "Військовослужбовцям на місті ратного подвигу".

За матеріалами Національної гвардії України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ