Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Національна експертна група оцінювання освітніх програм перевірила академію Нацгвардії в Харкові

Цього тижня експертна група від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти провела акредитацію на експертизу освітніх програм в НА НГУ. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі НГУ.
Фото надане прес-службою НГУ.

Програми з назвою «Експлуатація та відновлення ракетного, артилерійського та стрілецького озброєння підрозділів Національної гвардії України» та «Експлуатація та відновлення автомобілів та бойових машин підрозділів Національної гвардії України».

Важливою, в рамках роботи експертів, була зустріч із академічним персоналом та випускниками заявлених освітніх програм, а також представниками студентського самоврядування Академії Нацгвардії.

«Основними цілями акредитаційної експертизи є правдива оцінка. Тобто, наскільки освітні програми та діяльність з їх реалізації відповідає критеріям якості освітніх програм. А також надання рекомендацій та програмних консультацій щодо подальшого удосконалення навчального процесу, – зазначив керівник експертної групи Володимир Мірненко. –  Одним із ключових заходів для нас, як для представників експертної групи, є «День суджень».

Крім того, експерти провели огляд матеріально-технічної бази, що використовується під час реалізації заявлених освітніх програм. А також оцінили роботу адміністративного персоналу, допоміжних структурних підрозділів Академії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ