Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Навіщо потрібен термозахист для волосся?

Під час сушіння феном або випрямлення праскою волосся втрачає вологу, стає ламким.

Все тому, що під впливом високих температур у його структурі руйнується кератин, необхідний для живлення й росту.

Щоб зберегти цілісність шевелюри та подбати про її здоров’я, під час укладки потрібно користуватися спеціальними засобами. Уникнути випаровування вологи та руйнування кутикули допоможе професійний термозахист для волосся, який можна придбати на сайті A.S. Laboratory.

Чому це необхідно?

Навіть якщо користуватися плойкою або праскою на низькій температурі, все одно не уникнути втрати вологи. Термозахист не потрібно змивати, він призначений для зволоження та збереження здорового вигляду волосся під впливом гарячого повітря. Після нанесення створюється своєрідний бар’єр, завдяки якому інструмент дає тільки бажаний естетичний ефект без пошкодження.

До термозахисту додають інгредієнти з низькою теплопровідністю та силікони для зниження шкідливого впливу. У процесі використання такого спрею тепло від фена, плойки або праски розподіляється більш рівномірно. Завдяки наявності силікону простіше створити стильну зачіску з локонів або зробити прямі пасма. Випрямляч легше ковзає по поверхні волосся, а волога випаровується не так швидко.

Використання професійного термозахисту

Від звичайних засобів із мас-маркетів професійні відрізняються посиленою дією та більш активними, ретельно підібраними компонентами у складі. Користуватися ними можна не тільки під час укладки та стайлінгу, адже вони додатково захищають шевелюру від шкідливого ультрафіолету.

Професійний термозахист — це:

  • профілактика лупи, себорейного дерматиту та інших захворювань шкіри голови;
  • додатковий захист від пилу, смогу та інших негативних факторів навколишнього середовища;
  • мінімізація шкоди від хлорованої або солоної морської води.

Професійний термозахист підходить і для повсякденного догляду, а не тільки тоді, коли потрібно зробити укладку. Цей засіб допоможе зменшити негативний вплив високих температур, ультрафіолету, навколишнього середовища та зберегти красу волосся.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ