Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Найбільше туристичній галузі Львівщини бракує інформаційної підтримки, - Наталія Табака

Начальниця управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака у коментарі Гал-інфо розповіла, чого найбільше бракує туристичній галузі на Львівщині, та як ці проблеми вирішити.

“Нам бракує інформаційної підтримки, особливо це відчувається по закордонних напрямках, де є наша цільова аудиторія. Агенція територіального розвитку робила моніторинг проблем туристичної галузі, то 65% респондентів також визначили,  що бракує інформації по туристичним об'єктам.  Це для нас такий виклик, завдання і біль, який ми розуміємо, як здолати. Треба руйнувати інформаційні міфи, які в певних країнах поширює країни-агресор. Ми маємо бути присутні інформаційно, доносити правдиву інформацію. Це треба робити за допомогою візитів іноземних медіа та туроператорів, які розповідатимуть, що вони відвідали Львівщину, що тут безпечно, можна вільно подорожувати та отримувати якісні послуги”, - зазначила Наталія Табака. 

Вона додала, що одним із варіантів розв'язання проблеми буде створення цифрового ресурсу, присвяченого туризму: “Ми хочемо створити наш інформаційний ресурс, який буде відкривати туристичні можливості регіону. Це буде не Вікіпедія, не дублювання Booking чи Tripadvisor, це будуть готові ідеї, рішення, маршрути, знайомство з об'єктами, які є в регіоні. Ми зараз працюємо над модифікацією ідеї інформаційного сайту, щоб він був не статичний, а інтерактивний, щоб був зворотний зв'язок і можна було отримати оперативно відповідь на запит. Такий собі онлайн інформаційний центр”. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ