Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найбільші скупчення машин зафіксовано на КПВВ «Зайцеве» та «Новотроїцьке»

З наближенням Новорічних та Різдвяних свят спостерігається поступове збільшення пасажиро-транспортного потоку як через контрольні пункти в’їзду/виїзду в смузі розмежування на сході країни, та і в контрольно-пропускних пунктах на інших ділянках кордону. Про це повідомила Держприкордонслужба України.

Так, найбільші скупчення автотранспорту зберігаються на КПВВ «Зайцеве» та «Новотроїцьке», а також в пунктах пропуску «Бачівськ» (Сумський загін), «Гоптівка» (Харківський загін), «Краковець» (Мостиський загін), «Ягодин» (Луцький загін) та «Ужгород» (Чопський загін).

Загалом вчора через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ «Зайцеве» - 6885 осіб та 1213 транспортних засобів; КПВВ «Георгіївка» - 2290 осіб та 655 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» - 7569 осіб та 2322 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» - 2239 осіб та 487 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» - 2170 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» на оформлення для перетину лінії розмежування на виїзд на неконтрольовану територію очікувало 200 автівок, а на в`їзд 300 транспортних засобів. Крім того, на КПВВ «Новотроїцьке» сьогодні зранку на виїзд очікувало 30 автівок, а черга на в’їзд з неконтрольованої території складала 55 автомобілів. На контрольному пункті в’їду/виїзду «Гнутове» 70 транспортних засобів очікували на оформлення на в’їзд, а черга на виїзд була відсутня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ