Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найближчі 48 годин визначать новий статус рф - Подоляк

Повстання групи "вагнер" у росії може бути початком громадянського конфлікту.

А найближчі 48 годин визначать новий статус рф, вважає радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, про що у суботу написав у Twitter, передає УНН

“Найближчі 48 годин визначать новий статус рф. Або повноцінна Громадянська війна, або договірний Транзит влади, або Тимчасовий перепочинок перед наступним етапом падіння путінського режиму”, - написав радник.

Також він додав, що всі потенційні гравці зараз визначаються, на чиєму вони боці. Поки що в рф панує приголомшливе «елітне» мовчання, зауважив він.

Раніше повідомлялося, що "бойовики "вагнера" взяли під свій контроль військові об'єкти в місті воронежі", який розташований приблизно за 500 км на південь від москви. Власник чвк "вагнер" євген пригожин заявив, що під контролем чвк "вагнер" знаходяться військові об'єкти ростова-на-дону, у тому числі аеродром. За його словами, у планах чвк "блокувати місто ростів" і "йти до москви". 

У цей час, федеральна служба безпеки росії поки що не має конкретного плану з придушення повстання приватної військової компанії "вагнер". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ