Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найближчі місяці будуть вирішальними у протистоянні з Росією, – Вадим Денисенко

Найближчими місяцями на нас очікують важкі переговори щодо передачі контролю над кордоном. Росіяни прагнуть удати миролюбність, проте зберегти цей контроль.

Таку думку висловив народний депутат Вадим Денисенко під час круглого столу, що відбувся в стінах ЛНУ напередодні. Учасники обговорили несподівану зміну риторики росіян й спробували передбачити, що вона означає: початок примирення чи секретний план росіян.

З точки зору Вадима Денисенка, пом’якшивши свою риторику, Російська Федерація прагне ввести в оману світ, удавши, що здійснює Перебудову 2.0. Прагне створити видимість орієнтованості на зміни, проте насправді не буде мінятися.

«Ключове питання в реалізації Мінських угод – це передання контролю над кордоном. Росіяни прагнуть домогтися зняття санкцій й воднораз зберегти цей контроль. Тому найближчими місяцями Путін робитиме все, щоб продемонструвати, що Україна також не виконує свою частину домовленостей. Це дасть можливість поставити питання руба: або карайте санкціями обох, або знімайте санкції з нас. Заклики запровадити санкції щодо України вже лунають з російського боку», – сказав народний депутат.

Воднораз він висловив переконання, що Перебудови 2.0 в Росії не буде. Вона не мислить себе поза імперською парадигмою. Україну Путін розглядає як форпост для революції в Росії, тому робитиме все можливе, щоб знищити нашу країну. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ