Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Найкращі концерти осені в Києві

Творча осінь наздогнала і столицю нашої рідної країни, даруючи нам можливість відвідати самі музичні, емоційні та очікувані події, від яких завмирає серце і кидає в тремтіння. До вашої уваги - осінній топ-3 концертів на популярних майданчиках Києва.

Зустріч із самим Борисом Гребенщиковим і групою Акваріум

Борис Гребенщиков - людина, про яку можна сміливо сказати, що він є справжнім родоначальником і засновником російської рок-музики. Саме з його пера зійшла така група, як «Акваріум», яка була популярна не тільки в Росії, Україні та Білорусі, а й за їх межами.

Борис ніколи не здавався, а тому в свої шістдесят з гаком років здатний похвалитися величезною кількістю музичних і творчих напрацювань, серед яких - понад сорок хітових альбомів, неймовірна кількість кліпів і, звичайно ж, десять сольних дисків.

У цей вечір, який відбудеться 7 листопада в Equides Club, можна буде багато чого запитати і дізнатися у свого кумира, побачити яскраві і барвисті картини, послухати музику «Акваріума» і, звичайно ж, взяти участь в благодійному аукціоні.

Замовити квитки можна на сайті https://kontramarka.ua/uk/boris-grebensikov-57904.html

Нове турне від чарівного Валерія Меладзе

Цей чоловік ніколи не потребував довгого представлення та великої кількості хвалебних слів. Адже всі ми, від малого до великого, знаємо, хто такий Валерій Меладзе - людина, що подарувала світу неймовірну кількість поп-пісень, що зачіпають найтонші струни душі.

Він удостоївся звання самого якісного артиста на нашій сцені завдяки виключно живого виконання, унікального тембру і ретельному підходу до формування програми. А тому в новому турі «Вільний політ» глядачі зможуть почути пісні європейської якості, повні лірики, драматизму, історій розбитого і знову зібраного серця і багато іншого.

Вже 9 листопада в Палаці Україна можна буде почути як старі пісні, так і кілька нових композицій, які не ввійдуть в альбом, але представлені як сольні хіти.

Купити квитки https://kontramarka.ua/uk/valerij-meladze-57053.html

Поп-рок концерт від культової Другої ріки

Справжні рокери, лідери серед українських груп за кількістю прослуховувань, лайків та закачування пісень, «Друга ріка» знову повертається до своїх глядачів з новим, унікальним концертом. А все тому, що в цьому році виходить їхній новий альбом, платівка, над якою сиділи і працювали всі музиканти, і що носить горду назву «Піраміда».

Нові пісні, що вже удостоїлися честі бути почутими на іншому кінці земної кулі, порадують фанатів, що давненько не чули нічого нового від своїх кумирів. Унікальне дійство, а саме - акустичний концерт за підтримки симфонічного оркестру - ось що приготували музиканти поціновувачам своєї творчості.

В рамках шоу 14 листопада в Жовтневому палаці можна буде почути найяскравіші хіти, насолодитися унікальним звучанням музичних інструментів і, звичайно ж, наживо побачити улюбленців публіки.

Придбати квитки https://kontramarka.ua/uk/druga-rika-56253.html

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ