Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найкращі покер руми України 2022-2023

Якісні покерні онлайн кімнати з привабливими бонусами та високоякісною картиною, цікаві не лише професіоналам, але й простим шанувальникам гри, які хочуть розважитися.

Обираючи ігровий майданчик для гри в покер в Інтернеті, користувачі керуються різними критеріями при оцінці його переваг та недоліків. Пропонуємо ваші увазі рейтинг ігрових кімнат для того щоб усі гравці могли ознайомитись із найпривабливішими пропозиції українського ринку, зосередивши власну увагу на різних критеріях. Зокрема, розглянемо покер-руми Покерматч, Вбет, 1Він, 888 Покер та інші.

Що являє собою покер рум?

Покер рум – це онлайн-платформа, яка надає всім любителям гри в покер можливість продемонструвати свої навички безпосередньо в Інтернеті. Отже, це майданчик, де покерісти з будь-якої точки світу можуть пограти в свою улюблену гру з віртуальним дилером на реальні гроші.

Якщо казати простими словами, покер рум – це онлайн версія покерного клубу, де любителі азартних ігор у будь який час можуть грати на гроші в покер https://www.prointernet.in.ua/azartni-igry-casino/poker/.

Як вибрати покер рум, щоб не помилитися

Сьогодні Україна є одним із світових лідерів щодо кількості відомих гравців у покер. Майже половина громадян знайомі з правилами гри у покер, незважаючи на неоднозначне ставлення державної влади до цієї гри.

Для того, щоб не помилитися з вибором покер руму для українським гравцям потрібно звернути увагу на наступні параметри:

  • Підтримка клієнтів з миттєвим спілкуванням із операторами.
  • Наявність ліцензії в Україні.
  • Якість програмного забезпечення.
  • Перевірені та надійні платіжні системи.
  • Можливість поповнити рахунок та проводити операції в гривнях.

1Win покер

Платформа 1 Win Poker пропонує зрозумілий і простий дизайн інтерфейсу, який дозволяє навіть новачкам розібратися в тому, як вибрати таблицю, приєднатися до турніру тощо.

В румі 1Win доступні різні варіації покеру, наприклад, Омаха та Холдем. Досвідчені покерісти, які давно грають у цю карткову гру, негайно помічають відмінності в категоріях і вибирають варіант, який їм більше подобається або приносить більші прибутки.

Потрібно відзначити той факт, що 1win Покер надзвичайно популярний майданчки серед любителів азартних ігор, оскільки майже завжди гравці займають до десяти ігрових столів.

Vbet покер

Vbet Poker – це незалежна кімната, яка є частиною однойменної букмекерської контори. Тут користувачів приваблює слабке поле румів на низьких лімітах.

Серед усіх видів покеру на майданчику особливо широко представлений Holdem. Є декілька крупних турнірів, в яких акцент робиться на готівкові коштах. В турнірах часто зустрічаються великі оверлеї.

Вбет Покер пропонує своїм новим користувачам бонус від 300% до 95 тисяч гривень, також постійно проводяться різноманітні акції. Гравці мають можливість повернути до 80% рейку за останній тиждень.

ПокерМатч

PokerMatch – найбільший український оператор покеру, а також найбільш впізнаваний ігровий бренд країни. Компанії поступово вдалося завоювати титул одного з найкращих покерних майданчиків не тільки в Україні, але й у всій Східній Європі.

Безпосередньо на Покерматч покеристи можуть грати на гривні в Омаху, Ананас а Холдем. Ви зможете легко знайти ігрові столи в цілодобовому режимі, є сітка турнірів, а також є можливість зірвати джек-пот. Кімната працює на всіх платформах, отже гра доступна як на ПК, так і на мобільних пристроях.

На PokerMatch пропонується широкий вибір лімітів для ставок, ви можете отримати до 25 тисяч гривень при поповненні рахунку, регулярно проводяться вигідні акції. PokerMatch також є спонсором української збірної з покеру та співпрацює з провідними зірками покеру.

888 покер

888 також вважається одним з провідних покерних майданчиків, компанія пропонує високий рівень обслуговування та професійну онлайн підтримку. Рум працює на 17 різних мовах. Після внесення першого депозиту всі нові гравці отримують 100% від суми платежу та десять безкоштовних квитків.

Адміністрація платформи стежить за чесністю гри, тому вона бореться з ботами, тим самим збільшуючи надійність кімнати. Також 888Poker може похвалитися підтримкою шанувальників гри, оскільки ця компанія неодноразово отримувала нагороди EGR.

Користувачам доступні Freers, MTT та ігри на реальні гроші. 888 пропонує варіації Стад, Holdem та Омаха. Гравці також можуть спробувати інтерактивний режим гр у покер із застуванням веб-камери.

PokerStars

PokerStars – це найбільший покерний майданчик і один з лідерів галузі. PokerStars пропонує величезний вибір різних форматів ігор, регулярно проводяться вигідні акції.

Варто зазначити, що провідні зірки покеру, як правило, грають саме у цьому румі. В середньому платформу протягом місяця відвідують більше 20 мільйонів покеристів. Для новачків платформа PokerStars пропонує приємні опції: безкоштовне тренування, приваблива програма лояльності, цікаві ігри та регулярні подарунки.

PokerStars регулярно отримує престижні нагороди як найкраща платформа в галузі азартних ігор, що свідчить про дійсно високий рівень обслуговування та бездоганну репутацію сайту.

ПокерДом

Майданчик з'явився у 2014 році, в даний час цей рум є одним з найбільших на ринку. Компанія власник – Teshi Limited, покер рум працює за ліцензією Кюрасао.

Гравці можуть відкрити рахунок у гривнях. Платформа пропонує версію для ПК та для мобільних гаджетів. Окрім популярних варіацій Холдем та Омаха, в цьому румі можна також пограти в китайський покер. Завдяки програмі лояльності від PokerDom, гравці можуть розраховувати на рейкбек до 50%.

PartyPoker

PartyPoker може похвалитися активною діяльністю на ринку онлайн покеру протягом більше 15 років. Команда руму постійно працює над покращенням якості послуг та пропонує своїм користувачам величезний список бонусних винагород.

Одним із плюсів оператора є активність у всіх категоріях, що гарантує великий вибір для ігор. Регулярні турніри дають можливість позмагатися за вражаючі гарантії, а часті завдання дають можливість отримати багато призів всім користувачам (квитки, бонусні кошти).

PartyPoker стежить за чесністю гри та піклується про прозорість платформи. Кожен гравець претендує на щотижневий кешбек в розмірі 40%, а також може використовувати свої акції в MTT та кеш-іграх.

Redstar Покер

Redstar – це покер рум з багатофункціональним програмним забезпеченням та широким вибором бонусних винагород. Платформа належить великій мережі Ipoker, яка пропонує варіації Омаха та Холдем на вибір гравців. Сайт адаптований під українських користувачів, а служба підтримки клієнтів допомагає вирішити проблеми за лічені хвилини.

При першому поповненні рахунку новачки можуть отримати бонус до 200%, а також можливість брати участь у щотижневих фріролах. Додаток RedStar Poker доступний як для ПК, так і для пристроїв під управлінням ОС Android.

GromPoker

GromPoker – платформа, що з'явилися у 2019 році, як частина мережі BetConstruct, відомої багатьом як спортивний букмекер. Сьогодні мережа активно розвиває покер, регулярно проводить привабливі акції, такі як серії турнірів, рейк-рейси тощо.

Особливості даного покер руму:

  • Грошові операції в гривнях, конверсія не потрібна.
  • Гра за столами на гривні.
  • Фінансові операції здійснюються за допомогою карт українських банків та популярних платіжних систем.
  • Бонусна пропозиція до 25 тисяч грy з 33% рейкбеку або набору квитків з рейкбеком до 60% згідно з програмою лояльності.
  • Онлайн турніри RPT.

Висновки

Покерні кімнати спеціалізуються виключно на карткових іграх та надають онлайн майданчики для любителів гри та проведення турнірів.

Ці платформи існують виключно завдяки комісії від ставок і зацікавлені в максимальній кількості нових гравців. Адміністратори платформ стежать за користувачами та протидіють шахрайським діям та змовам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ