Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Найкращих спортсменів Львівщини відзначать грошовими нагородами

У п'ятницю, 3 серпня, у конференц-залі "Євроготелю" відбудеться урочисте вручення сертифікатів на отримання грошових винагород з олімпійських видів спорту для спортсменів Львівщини, які за підсумками I-II кварталу 2018 року стали переможцями та призерами офіційних світових та європейських змагань. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Під час заходу 10-ть кращих спортсменів Львівщини урочисто отримають грошові сертифікати, за участю голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, голови Львівської облради Олександра Ганущина, представників спортивної федерацій, фізкультурно-спортивних товариств, тренерів та журналістів.

Серед яких: заслужений майстер спорту України зі стрільби кульової Павло Коростильов, майстер спорту України з тенісу настільного Соломія Братейко, майстер спорту України зі стрільби з лука Олександр Панциру, майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби Оксана Лівач, майстер спорту України з вільної боротьби Анастасія Шустова, майстер спорту України зі стрільби з лука Жанна Наумова, майстер спорту України зі стрільби з лука Олександра Кукурузяк, майстер спорту України з веслування на байдарках і каное Озимок Дмитро, майстер спорту України з веслування на байдарках і каное Тарас Мазовський, майстер спорту України з веслування на байдарках і каное Юрій Зуб.

Нагадаємо, нагородження кращих спортсменів здійснюється відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 18 квітня 2017 року № 299/0/5-17 «Про призначення та виплату грошових винагород спортсменам Львівської області з олімпійських видів спорту».

Всього грошовими винагородами відзначать 195 спортсменів Львівської області з олімпійських видів спорту, які впродовж I-II кварталів 2018 вибороли призові місця на офіційних змаганнях національного та міжнародного рівня. Загальна вартість грошових винагород становить 399 200 тисяч грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ