Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Найпопулярніші методи друку на футболках

Футболка – одяг, що присутній у гардеробі кожної людини. Її одягають як влітку, так і в холодну пору року жінки чоловіки та маленькі модники. Футболка - предмет, що часто відображає погляди власника та його життєві принципи.

Творчі люди та молодь віддають перевагу оригінальним незвичайним речам. Багато хто з них замовляє друк на футболках. Послуга набула сьогодні великої популярності. Причина цьому – можливість отримати унікальний виріб за гарною ціною.

У магазинах та на ринку є багато фасонів та моделей футболок, з яких будь-хто може підібрати відповідну. Але тільки замовлення послуги друк на футболках дозволяє отримати річ, якої ні в кого більше немає.

Методи друку на одязі

Перш ніж замовити футболку варто ознайомитися із видами друку на одязі, щоб визначати найбільш відповідний у вашому випадку. Всі методи відрізняються не лише способом нанесення малюнку чи тексту. Вони можуть різнитися:

  • швидкістю виконання;
  • дороговизною матеріалів;
  • мінімальним тиражем. 

Перш ніж погоджуватися на той чи інший принт варто звернутися за допомогою до конструктора авторського малюнку. З цим можуть допомогти і менеджери компанії, котрі здатні підібрати оптимальний дизайн та метод нанесення.

Прямий цифровий друк

Цифровий прямий друк – підходить для нанесення на футболку фотографії чи принту. Зображення «малюється» за допомогою текстильного принтеру. Зазвичай використовуються екологічно чисті фарби, виготовлені на водяній основі. Принтер може використовувати необмежену кількість відтінків, створювати надзвичайну деталізацію зображення. 

Прямий цифровий друк на трикотажному виробі займає близько пів години. Готовий виріб здатний витримувати до 30 раз прання в машинці. Футболка витривала перед механічним, термічним і хімічним впливом. 

Термоперенесення 

Термоперенесення або друк флексою – гарно підходить для нанесення на тканину логотипів, малюнків з невеликою кількістю відтінків або слоганів. Метод не варто обирати, якщо необхідно надрукувати максимально якісну фотографію. 

Компанії надають гарантію кольору на прання 50 разів. Однак, важливо дотримуватися усіх вимог догляду. Прати при температурі не вище 40 градусів. Прасувати одяг необхідно навиворіт або через марлю.

Шовкотрафарет 

Трафаретний друк або шовкотрафарет – метод, що підходить для оптового друку. За його допомогою в короткий час можливо зробити до 50 футболок. Шовкотрафарет – єдиний вид друку, в якому можливо підібрати колір по пантону. Додаткові переваги методу: висока зносостійкість, низка ціна. Одяг можна прати до 50 раз. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ