Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Назарій Брезіцький: “Ми шукаємо нові ідеї, які змінять Львів ”

У Львові набирає обертів новий проект під назвою “Ідея міста”. Що це за проект, які його основні завдання та цілі, про можливість реалізації та багато іншого читайте в інтерв'ю з ідейником проекту Назарієм Брезіцьким.

Назаре, як виник задум створення проекту “Ідея міста”?

У житті кожного львів’янина настає той момент, коли Ви виросли професійно, коли достатньо коштів на життя і хочеться робити добрі справи та розвивати місто у якому ми живемо. Адже не хочеться постійно стояти у заторах, витрачати час на пошук паркомісця, дивитись на хмарочоси і усвідомлювати, що забудовник та влада не передбачили належних умов. У нас будують житло, але забувають про інфраструктуру, дитячі садочки, школи, майданчики. Немає комплексного підходу до розвитку інфраструктури міста, для комфортного життя самих львів’ян.  Ми, у межах проекту “Ідея міста”, шукаємо нові ідеї, які змінять Львів на краще і зроблять його зручним для людей. Ми створюємо площадку для презентацій молодим бізнесам своїх проектів для пошуку інвесторів, ми прагнемо розвивати молодь, сприяти їхній реалізації в Україні, щоб молодь не виїжджала закордон. Ми повинні зрозуміти, що добрі кадри повинні працювали на розвиток нашої держави, а не інших країн.

Тобто “Ідея міста” - це громадський проект?

 Можете називати це як завгодно, платформою, проектом, громадською організацією. Він аполітичний.  Ми ні від кого не відвертаємось, але нікому не належимо.

Яка кінцева мета цього проекту?

Основна мета – створення комфортних умов для жителів та гостей міста, а також розвиток Львова та кожного мешканця зокрема. Ми прагнемо зробити львів’ян успішними та заможними.

Реалізація задуму багато у чому залежить від команди. Яких людей ви бачите у команді “Ідея міста”?

Команда “Ідеї міста” - це львів’яни, які живуть та працюють у цьому місті. У межах міста є багато напрямків, від яких залежить його успішність. По кожному з них ми плануємо залучити талановитих спеціалістів, сильних особистостей, кращих з кращих.  Зараз, на цьому етапі, у складі нашої команди є і звичайні студенти, і мешканці міста, і політики  різних рівнів, і представники громадських організацій – люди, які покликані робити зміни. До нас долучаються ті, у кого горять очі.

Як можна до Вас долучитись?

В “Ідеї міста” є локація, де в перспективі ми плануємо зробити величезний каворкінг центр. Там відбуватимуться тематичні форуми, навчання, семінари, офіційні зустрічі, арт-центр. Нас можна знайти на Facebook, достатньо постукатись і стати частинкою нашої команди.

Ви плануєте залучити до проекту молодь? Чим думаєте привабите її?

Молоді люди знаходяться у постійному пошуку себе. Ми створимо бізнес-платформу, яка буде інтегрувати молодих спеціалістів у бізнес, де вони зможуть отримати безцінну реальну практику та досвід. Окрім того переконаний, - площадка “Ідея міста” стане площадкою B2B для цікавих молодих креативних проектів та інвесторів, які шукають нові сфери розвитку свого бізнесу. Молодь зможе себе запрезентувати та реалізуватись на базі “Ідея міста”.

У Вас чимало задумів. А звідки плануєте брати інвестиції?

Наша задача створити у Львові такий клімат, який сприятиме поверненню інвестицій, які останніми роками були виведені з України. Львів – найближче місто до кордону з Європою, тому маємо всі шанси стати партнерами. Багато інвесторів, вклавши гроші в Україну, були ошукані та кинуті напризволяще. Якщо хоча б декілька проектів нам вдасться створити совісно та чесно, ми зможемо повернути імідж нашій державі. Залучення інвестицій – одна з головних задач нашого проекту.

Що Ви плануєте змінити, на кого вплинути діяльністю “Ідея міста”?

Кожен може знайти себе в команді “Ідея міста”, так само як і кожен відчує на собі результати його роботи. Львів зараз розвиває лише свій туристичний потенціал, відкривається все більше ресторанів та кав’ярень в його центральній частині. Де можна поїсти, там можна і випити, алкоголь стає доступнішим та ближчим. На мою думку треба пропагувати інший напрямок розвитку бізнесу, який сприятиме здоров’ю української нації.

Назаре, а яким Ви бачите проект у майбутньому?

Проект “Ідея міста” центр інтелектуального розвитку, він ніколи не закінчиться, адже постійно є щось, що потрібно розвивати та над чим працювати. Правильна інфраструктура, зручні транспортні розв’язки, комфортні райони, духовний розвиток кожного, патріотизм – всього цього ми можемо досягнути об’єднавши наші зусилля на платформі “Ідея міста”.

Дар’я Кучер

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ