Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

НАЗК навчить студентів правильно викривати корупцію

Національне агентство до Всеукраїнського тижня права з 29 листопада до 10 грудня проведе серію відкритих лекцій «Тепер я знаю як!» для студентів старших курсів національних університетів. Про це повідомили у прес-службі Національного агентства з питань запобігання корупції.

Національне агентство до Всеукраїнського тижня права з 29 листопада до 10 грудня проведе серію відкритих лекцій «Тепер я знаю як!» для студентів старших курсів національних університетів. Головна мета – сприяти активній участі молоді в антикорупційних заходах, сформувати в них критичний рівень нетерпимості до проявів корупції.

Темами лекцій, які члени та фахівці Національного агентства прочитають студентам Національного авіаційного університету, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», зокрема, є: викривачі корупції та гарантії їх захисту за законодавством України, запобігання конфлікту інтересів. Студентів також навчать механізмам викриття корупційних явищ та співпраці з НАЗК, розкажуть про політичну корупцію, декларування, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ