Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Негода у Черкасах: затопило усе місто

ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
1/4
Вчора, 2 серпня, у Черкасах за три години випало 49,6 мм опадів, що становить 87% місячної норми опадів. Внаслідок зливи у місті було частково підтоплено вулиці, деякі житлові сектори, покрівлі та підвали багатоповерхівок в різних районах міста, інформує ГУ ДСНС у Черкаській області.

Станом на 20:30 2 серпня на підтоплених вулицях міста підрозділами ДСНС було вивільнено 16 автомобілів та 4 маршрутні автобуси, в яких перебувало 147 людей, з яких 18 діти. Спільно з комунальними службами міста проводились заходи, щодо реагування на звернення громадян з питань підтоплення житлового сектору та підвальних приміщень. Основні зусилля спрямувались на забезпечення сталого функціонування важливих об’єктів життєзабезпечення міста. На відкачування води залучалось 12 мотопомп, 10 од. техніки, 45 осіб (в тому числі від ДСНС – 3 мотопомпи, 4 од. техніки, 18 осіб).

Станом на 06:00 3 серпня підрозділами було відкачано близько 1500 м.куб води по найбільш підтопленим вулицям та 3-х приватних домоволодіннях. Роботи по ліквідації наслідків негоди проводяться у цілодобовому режимі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ